Behandeling

Behandelingen
Nadat wij een uitgebreid onderzoek hebben gedaan, de klacht en de bijkomende (oorzakelijke en herstelbelemmerende) factoren hebben geinventariseerd, wordt een behandelplan ‘op maat’ gemaakt. Hierbij kunnen wij gebruik maken van een of meerdere van de volgende behandelvormen (kies een behandelvorm).

<Manuele Therapie> Met manuele therapie wordt door een gespecialiseerd manueel-therapeut met speciale technieken gewrichten behandeld zodat ‘blokkeringen’ verdwijnen en het gewricht, met de omliggende structuren, zich kunnen herstellen.

<Sport-Fysiotherapie> Gespecialiseerd in het onderzoeken, begeleiden en behandelen van sporters, rekening houdend met de sportspecifieke belasting en training.

<Shock-Wave> Shock-Wave is een nieuwe, effectieve manier om pezen en pijnpunten te behandelen. Effectief bij bepaalde soorten peesklachten.

<EPTE> Epte is een Percutane (door de huid, met een dun naaldje de pees in), Electrolyse (stroompje, dat zeer lokaal het herstel bevorderd). Effectief bij bepaalde soorten peesklachten.