athene

panathinaikoDeze pagina is bedoeld om over de stand van zaken te informeren van de Klassieke Marathon in Athene, november 2015.

Oorspronkelijk idee:  Jan Willem (initiatiefnemer) wil als item van zijn ‘Bucketlist’ de klassieke marathon van Athene lopen. Ooit stelde hij zichzelf voor alleen een marathon te lopen als een mooie tijd (onder 3:30u) haalbaar zou zijn, maar hij beschouwd deze marathon als uitzondering omdat hierbij het sociaal/culturele aspect voorop staat, het om een ‘once in a lifetime experience’ gaat en dus de tijd van secundair belang is. Omdat er in zijn omgeving direct mensen enthousiast werden over dit idee, besloot hij dat een groepje mensen uit zijn ‘vriendenkring’ mee zouden kunnen, waarbij hij als sponsor in ieder geval een deel van de kosten voor rekening zou nemen.

Kosten: Op dit moment schatten wij de 5 daagse reis- en verblijfkosten in op  € 600,- pp. (incl. vliegreis, overnachtingen 2 pers.kamer, excursie, transfers, inschrijving marathon). FysioHage garandeert (okt-2014) een bijdrage van minimaal € 150,-  per invitee (dus geen familieleden of partners van invitees die mee willen). De bijdrage geldt alleen voor de invitees die de marathon lopen.  Daarnaast verzorgt FysioHage de hardloopshirts, (bus) toertocht Athene, etc. (nadere informatie volgt, alles vooralsnog onder voorbehoud).  Van iedere invitee zal een ‘vrijwillige’ niet materiële bijdrage worden gevraagd (foto’s maken, blog bijhouden, shirts bestellen, inschrijven etc.)

Invitees: Op dit moment zijn de invitees het personeel van FysioHage, lopers van groep Rene LAG2 Athlos en overige lopers uit JW’s vriendenkring. Mogelijk dat ook niet lopers meegaan, maar die zullen ‘ondersteunend’ dienen te zijn. Hiervoor worden individuele afspraken gemaakt.

Algemene informatie: